menu menu menu menu menu menuHilletje Jans 2006

Bil de bokser 2007

Dwazen 2008

Midzomernachtsdroom 2009

IJskoningin 2010

Romeo en Julia 2011

Sketchup 2012

Icarus 2013

Buutvrij 2015

Buutvrij, het project in 2015

Tijdens het laatste project gingen we niet aan de slag met een bestaand stuk, maar ging regisseur Fieke van der Panne aan de slag met een groep jongeren rond het thema 2e wereldoorlog.

Naast veel boek- en plaatmateriaal, kwam er ook nog veel input van de kinderen zelf en van interviews met ouderen die zelf nog herinneringen hebben aan deze oorlog.
D.m.v. improvisaties, gesprekken en eigen idee├źn kwam er een presentatie tot stand, die verschillende aspecten en gevoelens van deze verschrikkelijke periode in onze vaderlandse geschiedenis belichtten.
De voorstelling is ook op 4 mei gespeeld, we zijn toen, samen met het publiek, stil geweest bij de dodenherdenking. Een mooie en indrukwekkende avond!

Lees verder...

Helaas zit het er voor het jaar 2015 weer op, maar we zijn alweer hard aan het denken om met een volgend project van start te gaan.Jeugdtheater

In 2006 is Theatergroep Voorburg begonnen om projecten op te zetten, speciaal bedoeld voor de jeugd.
De bedoeling is dat een groep jongeren aan de slag gaat met een toneelstuk, om zodoende in aanraking te komen met theater.
Er is bewust voor gekozen om meteen zelf de vloer op te gaan en toe te werken naar een serie voorstellingen, zodat alle facetten van een voorstelling de revue passeren.
Inmiddels zijn er negen projecten afgerond en, mogen we wel zeggen, met groot succes!